perjantai 11. huhtikuuta 2014

Olohuoneen tekniikkapuolen säätöä

Viime viikon olen käyttänyt olohuoneen kuntoon säätämiseen. Vähän tehtyjä ostoksia olohuoneeseen:
- 60" LG 3D Smart TV
- Telkkarin seinäkiinnike
- LG Magic remote control
- LG Skype kamera
- Langaton keyboard
- Kaksi valkoista Genelec G One kaiutinta
- Kaksi valkoista Genelec 6010A kaiutinta
- Seinäkiinnikkeet kajareille
- Audio Pro Black Vector V3, valkoinen keskikajari
- Onkyo TX-NR828 7.2 AV-viritinvahvistin, hopea.

Telkkari seinäkiinnikkeillä seinään, kaapelit seinän sisältä telkkarin taakse harjalevyjen läpi. Genelec Onet taakse ylös akvaarioseinään kiinni (rakennusvaiheessa sinnekin vedettiin kaapelit seinän sisällä harjalevyjen läpi). Vahvarissa on 4K-tuki ja 8 HDMI-inputtia. Telkkariin asensin LG Plex-clientin usb muistitikulla ja samalla asensin vielä vaihtoehtoisen Plex-tietokoneclientboxin TV-tason sisään. Tässä work in progress kuvaa:

Vielä on tilauksessa valkoista kaiutinkangasta, jolla noi Acoustic Energy Aegis kajareiden mustat paneelit vielä vaihtuu valkoisiin. Lisää kuvia tulossa kunhan saamme säädettyä olohuoneen loppusilaukset kuntoon.

2 kommenttia:

  1. Onkos toi Onki toiminut ? vai onko jo pohjassa meren?
    HDMI-vikaa, no-sound, network lost vikaa noissa ollu, jotka johtuu yhdestä ja samasta piirikortista, käy yli 50 asteen, ja liitokset irtoaa. uusi kortti on päivityksen myötä vajaa 400 euroa, vain yksi liike myy helsingissä sitä enään. yritys meni konkurssiin 5 / 22.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu aika on jättänyt ko.vehkeen, eli on hanurista, hdmi vikaa, ja huolto maksaa maltaita. Joten möin huutonetissä rikkinäisenä pois DIY korjaajille ja hankin tilalle Pioneerin VSX-933:n, joka on toiminut moitteettomasti.

      Poista